Четвер, 28.03.2024, 23:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Менської районної державної адміністрації

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Block title

Головна » 2016 » Серпень » 4 » Продовжуються роботи по створенню сучасного майданчику перед Менською ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка
08:49
Продовжуються роботи по створенню сучасного майданчику перед Менською ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка

Триває реалізація проекту «Сучасний європейський майданчик для проведення урочистих заходів» перед найбільшим навчальним закладом району Менською ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г.Шевченка.

Продовжується укладання тротуарної плитки. На підготовленій основі зроблено відповідні розмітки та підібрано кольорову гаму згідно розробленого ескізу.

Довідково.

Учні 8 класу, які є членами клубу правових знань «Феміда», написали проект під назвою: «З турботою про майбутнє». Проте на цьому вони не зупинилися: було проведено експрес-опитування серед учнів, батьків та вчителів школи на предмет актуальності даної теми. Результати опитування ще раз підтвердили правильність обраного напряму.

Потім діти разом зі своїм керівником зустрічалися з головою районної державної адміністрації Валерієм Щукіним та головою районної ради Олександром Мисником. Очільники району пообіцяли всіляко посприяти в реалізації проекту.

Активісти клубу правових знань спільно з районним архітектором Андрієм Ющенком розробили ескіз майданчика.

Фінансування проекту здійснюється за рахунок консолідованої участі влади та бізнесу. Зокрема, виконання будівельних робіт даного об’єкту здійснює приватний підприємець Володимир Булавка, який до того ще й є колишнім випускником школи ім. Т.Г.Шевченка.

Районна влада дякує Володимиру Олександровичу за свій посильний вклад у дану справу та звертається до керівників підприємств міста, приватних підприємців та просто батьків фінансово підтримати дитячу мрію – мати сучасний шкільний майданчик для відпочинку та проведення урочистих заходів. Бо лише об’єднавши зусилля ми зможемо зробити багато гарних справ та змінити своє життя та життя своїх дітей на краще.

Переглядів: 430 | Додав: snezhanalisica | Теги: Будні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz