Четвер, 28.03.2024, 19:24
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Менської районної державної адміністрації

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Block title

Головна » 2017 » Квітень » 3 » Учні шкіл району активно приймають у часть у Районній Спартакіаді
09:41
Учні шкіл району активно приймають у часть у Районній Спартакіаді

З метою організації активного дозвілля учнівської молоді в канікулярний час, нещодавно в приміщеннях спортивних зал Менської районної гімназії, Менської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка та стадіону «Колос» відбувся 7-й етап Районної Спартакіади серед загальноосвітніх навчальних закладів. Команди юнаків 15 шкіл району боролись за першість в змаганні з футзалу.

Серед команд першої групи, куди входили збірні Березнянської, Макошинської, Дягівської ЗОШ І-ІІІ ст., Менської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка, та Менської районної гімназії перемогу в загальному заліку виборола збірна Менської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка, учні якої показали відмінні результати в даному виді змагань, друге та третє місця посіли команди Макошинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Менської районної гімназії відповідно.

В другій групі, де були представлені команди Киселівської, Покровської, Стольненської, Локнистенської ЗОШ І-ІІІ ст. переможцем виявилась команда Киселівської ЗОШ І-ІІІ ст., друге та третє місця розділили між собою команди Покровської ЗОШ І-ІІІ ст. та Локнистенської ЗОШ І-ІІІ ст..

В третій групі, в яку входили команди загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів впевнену перемогу здобула команда Бірківської ЗОШ І-ІІ ст., друге та третє місця посіли команди Феськівської та Волосківської ЗОШ І-ІІ ст.

Всі призери отримали грамоти відділу освіти, а переможці втішний приз – футбольний м’яч.

Висловлюємо щиру вдячність за допомогу в проведенні заходу всім тренерам, вчителям, учасникам та з нетерпінням чекаємо на заключний етап Спартакіади, який відбудеться незабаром.

Організаторами турніру виступили відділ освіти та сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Менської РДА.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 461 | Додав: snezhanalisica | Теги: змагання, Будні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz