П`ятниця, 29.03.2024, 04:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Менської районної державної адміністрації

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Block title

Головна » 2015 » Листопад » 9 » Відбулось засідання Клубу новопризначених вихователів ДНЗ району
10:56
Відбулось засідання Клубу новопризначених вихователів ДНЗ району

Нещодавно на базі Менського дошкільного навчального закладу ім. Щорса проведено засідання Клубу новопризначених вихователів дошкільних навчальних закладів Менського району «Творчість», яке проходило у вигляді семінару-практикуму з проблеми «Інтеграція інноваційних оздоровчих технологій та екологічного виховання в навчально-виховний процес».

Метою даного заходу є ознайомлення з досвідом роботи педагогів Менського ДНЗ ім. Щорса з питання екологічного  виховання дошкільників та впровадження сучасних здоров’язбережувальних технологій в навчально-виховний процес, надання методичної допомоги молодим вихователям у формуванні екологічної свідомості й екологічної культури дошкільнят, мотивів, потреб, звичок цілеспрямованої екологічної поведінки та природоохоронної діяльності, здорового способу життя.

В рамках проведення тематичного тижня «Стежинами рідного краю» до уваги учасників семінару-практикуму були запропоновані наступні організовані форми роботи з дітьми дошкільного віку – інтегровані, бінарні заняття з реалізації завдань освітніх ліній «Особистість дитини», «Дитина в природному довкіллі», «Дитина у світі культури»: інтегроване заняття «Листочки для їжачка» з елементами імунної гімнастики в ІІ молодшій групі (вихователь Кокоріна М.В.), хвилинка милування в природі «В гості до берізки» (вихователь середньої групи Михалюта В.Д.), бінарне заняття «Подорож на невідому планету» (з елементами кольоротерапії, музико терапії, пісочної терапії, психогімнастики» (вихователь старшої групи Терентієва Ю.В., психолог Ольховик В.О.), розвага для дітей старшого дошкільного віку логопедичної групи «Як рід гарбузовий ріпку рвав гуртом» (музичний керівник Литвин О.В., вчитель-логопед Евус С.Ф.).

Крім цього учасникам семінару були запропоновані практичні поради та консультації надані завідувачем районним логопедичним пунктом Шевчук Ю.А. з питань корекції мовлення дітей дошкільного віку.

Переглядів: 346 | Додав: snezhanalisica | Теги: семінари, Будні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz