Четвер, 28.03.2024, 22:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Менської районної державної адміністрації

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 55
Block title

Головна » 2016 » Вересень » 29 » З нагоди Дня працівників освіти нагородили кращих педагогів
14:27
З нагоди Дня працівників освіти нагородили кращих педагогів

28 вересня інтелектуальна еліта Чернігівщини зібралася у святковій залі облдержадміністрації з нагоди професійного свята, а також для вшанування лауреатів імені Софії Русової та імені Георгія Воронного.

Педагогічні працівники, які підготували переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, вчителі-переможці та лауреати конкурсу професійної майстерності «Учитель року», науково-педагогічні працівники, які внесли значний особистий вклад у розвиток вищої освіти області стали почесними гостями заходу.

До участі в урочистостях долучилася заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Наталія Романова, голова обласної ради Ігор Вдовенко, начальник Управління освіти і науки Микола Конопацький, голова обкому Профспілки працівників освіти і науки Тетяна Матвеєва, ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського Анатолій Заліський.

Відкрив урочистий захід Микола Конопацький. Начальник Управління освіти звернув увагу присутніх на те, що цього року до Управління освіти і науки облдержадміністрації було подано 38 матеріалів претендентів щодо нагородження обласними Преміями імені Софії Русової та імені Георгія Вороного. На спільному засіданні колегії Управління освіти і науки облдержадміністрації та комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери було визначено 20 найкращих представників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів і 5 представників вищих навчальних закладів. Досить приємно відмітити, що серед цьогорічних лауреатів премії Софії Русової є і представний Менського району - Чорний Володимир Іванович, директор Менської станції юних техніків, вихованці якої під чітким керівництвом ВолодимираІвановича є щорічними учасниками та переможцями не лише обласних, а й Всеукраїнських конкурсів та змагань з технічної творчості.

Від імені обласної ради, Ігор Вдовенко привітав лауреатів премії Софії Русової та Георгія Воронного, якими щоріч відзначаються кращі з кращих в освітянській галузі.

На завершення, Наталія Романова та Ігор Вдовенко особисто вручили премії та квіти лауреатам.

У залі панувала святкова атмосфера, яку підтримували учасники інструментального ансамблю Чернігівського музичного училища ім. Л.М.Ревуцького музичним супроводом.

Переглядів: 392 | Додав: snezhanalisica | Теги: свято | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz